7 mai 2013

STOP PROCESULUI DE EMIGRARE !

Ei bine, da , este adevarat. Din pacate ne vedem nevoiti sa spunem stop acestui proces care a devenit lung si anevoios. Cauzele principale : lipsa fondurilor pentru testele de limba (destul de mari) si timpul necesar pregatirii acestor teste - este vorba de timpul foarte scurt alocat de autoritatile canadiene , cat si despre timpul nostru pe care trebuie sa il alocam acestor pregatiri  -  locurile noastre de munca nu ne permit momentan acest lucru.
Este ultima postare pe acest blog , dar el va ramane in continuare pentru cei ce merg mai departe si pentru cei ce vor incepe de la 0 procesul de emigrare.
Vreau sa multumesc celor ce au postat comentarii ,celor ce ne-au incurajat si celor ce ne-au criticat.
O sa trimitem si celor de la Montreal un mail prin care sa ii anuntam ca renuntam....

MULTUMESC PENTRU TOT AJUTORUL ACORDAT  GEORGIANEI

Bafta multa tuturor in continuare !

11 comentarii:

  1. va doresc numai bine si sa fiti fericiti oriunde va veti afla .

    RăspundețiȘtergere
  2. In loc sa le spuneti canadienilor ca renuntati, mai bine le spuneti sa va puna dosarul ina steptare pentru cat timp vreti voi. In timpul asta veti strange bani, veti invata franceza si apoi veti continua procesul de emigrare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tzipi asta precis tu cu sfatul? Parca ziceai ca in Canada nu e bine si ca nu trebuie de venit in "rai". Ce s-a intimplat cu atitudinea data?

      Ștergere
  3. Da,asae, are dreptate Tzipi,nu renuntati

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu renuntati....la noi n Rep Moldova au fost cazuri cind solicitau teste de limba, persoanele le cereu voie sa treaca interviu din cauza ca la moment nu au mijloace financiare pentru a trece testele.
    Incercati sa faceti si voi asa....incercare vina nare.
    Atitea ani de speranta mai incercati sa faceti ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incercam sa facem treaba asta ! sa vedem daca merge !...

      Ștergere
  5. Nu renunta. ce naiba....

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut merg pe varianta cu dosarul in asteptare . Este pacat ca dupa atata timp , sperante , nervi si bani sa renuntati . Pana la urma incercati sa va ganditi la copii . Au ei un viitor aici , aveti voi un viitor aici ? Nu renuntati .....

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Catalin! Decat sa renuntati pur si simplu dupa doi ani de zile de asteptare si bani cheltuiti mai bine faceti ce va sugereaza lumea mai sus. Daca exista posibilitatea aceasta, nu ezitati sa va folositi de ea ca nu aveti absolut nimic de pierdut in felul acesta. Cand am citit postarea ta, chiar imi parea rau ca se intampla chestia asta cu atat mai mult cu cat "ne stim" de vreo 2 ani de zile. Deci, vorbeste cu cei de la ambasada prima data si intreaba-i de toate posibilitatile pe care le aveti la indemana in cazul acesta. Bafta in continuare sa aveti! Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja le-am trimis un mail , in care le-am spus ca nu avem momentan posibilitati financiare sa dam aceste examene si ca am prefera interviul..... asteptam raspunsul.... care, sa pseram ca nu va intarzia sa apara....

      Ștergere