28 august 2012

Sesiune interviuri toamna 2012

Si conform traditiei pe 28 ( august ), s-a afisat lista cu interviurile din aceasta toamna . Asadar avem 3 saptamani (26 noiembrie - 14 decembrie) cu cate 3 ofiteri. La fel este si in Republica Moldova (5 noiembrie - 23 noiembrie)

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/publications/fr/divers/Programmation-missions-travailleurs-lieu.pdf

19 comentarii:

  1. in sfarsit, poate ne cheama si pe noi cei din nov.2010

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sper a termine si cu decembrie 2010

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ianuarie 2011 mai are de asteptat nu?? Ufff grea e asteptarea aceasta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Credeam ca in iunie au chemat la interviu toti candidatii care mai erau din anul 2010, dar se pare ca inca mai sunt!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai sunt toate lunile noiembrie si decembrie 2010. si se pare ca nici de data asta nu o sa intre toti

    RăspundețiȘtergere
  6. pai decembrie 2010 nu ar trebui sa fie prea multe dosare.... sarbatori, concedii, cadouri ...
    sigur intra si ianuarie... asa sper.
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si noi speram ca o sa se termine cu tot 2010. ati vazut ca bulgarii sunt deja la aprilie 2011

      Ștergere
  7. Da , asa e , toata lumea are avantaje , numai cu noi nu stiu ce au ca ne tin atat

    RăspundețiȘtergere
  8. Stimati oameni ! Mai cititi blogurile unor romani plecati in Canada si veti vedea cum sta treaba cu Canada..Sunt bloguri scrise asa cum percep ei Canada, cu bune cu rele, dar din pacate sunt mai multe rele...Acest bloguri sunt:

    http://mergemsprecasa.blogspot.ro/
    http://www.geosdiary.com/
    http://filosofiepebordura.blogspot.ro/

    O sa auziti pareri naspa despre: mancarea nasoala in Canada (GMO la greu, chimicale, etc), preturile mai mari (cu mult) fata de SUA, asigurarile aberant de scumpe la masina (Ontario), frig tare timp de 7-8 luni pe an ptr ca bate vantul (nu neaparat ca temperatura coboara mult sub 0), casele din prefabricate, lemn, carton,,,etc (nu e gluma) la preturi de te apuca plansul (este vorba de o bula imobiliara in plin avant in Canada), etc, etc si alte dume pe care va rog sa le descoperiti voi insiva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai vazut lista mea de bloguri este numai despre cei care traiesc in Canada.Asa cum ziceai parerile sunt impartite. Eu cred ca depinde foarte mult de om, si nu de ceea ce ne ofera Canada.Citeste toate blogurilew si o sa iti dai seama ca asa este....

      Ștergere
    2. M-ai facut sa rid !
      Daca depinde atit de mult de om si nu de ceea ce ofera sistemul, de ce nu rami in Romania, sa te imbogatesti acolo ? Ca vorba ta, depinde foarte mult de om, si nu de ceea ce ofera tara ...

      Ștergere
    3. Ai citit undeva la mine ca vreau sa plec sa ma imbogatesc in Canada?

      Ștergere
    4. Whatever ! Din orice motive vrei tu sa pleci in Canada ( ca nu de prea mult bine ... )

      Ștergere
    5. Da, m-am uitat si pe celelalte, important este sa citesti si printre randuri..iar, anumite lucruri in Canada sunt si vor exista indiferent daca iti merge bine sau rau acolo...ma refer la mancarea proasta (asta imi sta pe creier)...unii de acolo imi spun ca poti manca organic sau bio (e mai scump cu 30-40%, dar ai variante)...pai de asta plec ca sa dau o gramada de bani pe mancare (unde in Romania cu un mic efort mi-o pot asigura la preturi chiar decente)..sa fim seriosi !..asta e o duma care vine de la USA..fratii mai mari ai Canadei...in fine...fiecare face cum vrea...nu are sens sa mai scriu, dar e evident ca trebuie sa inchizi ochii ptr niste bani in plus (care nu iti aduc imbogatirea, atentie, eventual traiul de zi cu zi)...asta nu e totul...mai sunt scolile scumpe (facultatile, ma refer, care sunt pe bani grei si copilul tau se inhama la credti ptr facultate, apoi sta cativa ani sa plateasca su pa care alt credit ptr casa..ce naiba e asta?!!! ce sistem de nivelat creielele !!! hmmm

      Ștergere
    6. NU, nu poti minca organic in Canada si nici in USA. Doar pe hartie este scris ca-i organic certified, insa in realitate sunt GMO, vopsite cu ceara din gindaci, si iradiate. Am pus la mine pe blog o gramada de documentatie despre minciuna cu mincarea organica din Canada.

      Ștergere
  9. ramai tu cu filosofia si cu mintea pe bordura.

    RăspundețiȘtergere
  10. toata industria alimentelor organice din us si ca, ce valoreaza poate miliarde de $, este bazata pe minciuna si inselaciune, a descoperit pizi rasfoind google,milioane de oameni sunt niste prosti ca au incredere in mancarea organica, noroc ca ne lumineaza aceasta guru a blogurilor si detinatoarea adevarului absolut

    RăspundețiȘtergere
  11. Va rog mult sa-mi spuneti daca a apelat cineva la Via Canada si daca ati platit vreo suma de bani (aprox. 18000 ron pt.serviciile lor dupa plecare), inainte sau dupa interviu???

    V-as fi recunoscator pt. raspuns

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am apelat la ViaCanada si imi pare rau, dar e prea tarziu.
    Mai degraba, pot spune, "escrocheria" Via Canada.
    M-am trezit cu o factura de 18.000 RON cu aprox. o luna si ceva inainte de interviu, eu stiind ca trebuie sa platesc aceasta suma dupa.
    Ma rog, un intreg balamuc. Pana acum nu le-am platit, pt. ca ceea ce au trimis ei ca materiale de "pregatire" pt. interviu a fost o bataie de joc.
    E greu acum sa scapi de ei, sa renunti la serv. lor, pt.ca depinzi de ei. E un fel de "santaj". O sa vedem mai departe. Dar, eu nu te sfatuiesc sa apelezi la ei.

    RăspundețiȘtergere